Nieuws


Nieuws

HUISKAMERTHEATER IN HET HUIS VAN PETER MOT

In samenwerking met het CC Het Gasthuis Aarschot (www.hetgasthuis.be) brengt Zip-productions vzw een huiskamervoorstelling : TOE KOER met Dieter Demerre en Pascale Frans.
Op zondag 30 oktober 2016 om 15.00u.

Het is een beklijvend theaterstuk omtrent “liefde” en “Alzheimer”.
Tickets en info : CC Het Gasthuis Aarschot tickets@hetgasthuis.be

KUNSTROUTE 2016

Gedurende het Kunstroute evenement in 2014 mochten we talrijke bezoekers verwelkomen. Dat was zo’n bijzondere leuke ervaring dat we het dit jaar overdoen en zo is Het huis van peter Mot weer voor twee weekends “Het GLAZEN huis van peter Mot”. Iedereeen die het wil kan dan bij ons binnenkijken en ook in de B&B. (05 en 06 november en 11, 12 en 13 november 2016 telkens van 10.00u tot 17.00u)
Er zullen overal in het huis en in de tuin kunstwerken tentoongesteld worden van kunstenaars die bij ons te gast zijn:
Sonja Smeyers met beeldhouwwerk
Nathalie De Caluwhe met glaskunst
Ria Wauters met schilderijen
Karl Verlinden met videokunst
en we stellen ook nog werk van onszelf tentoon : Linda met schilderkunst en Ivo met vrije grafiek, in de aanloop naar de tentoonstelling in het CC Het Gasthuis in Aarschot van 02 tot 18 december 2016.
Iedereen van harte welkom

5 jaar B&B Het huis van peter Mot

5 jaar B&B Het huis van peter Mot 5 jaar B&B Het huis van peter Mot 5 jaar B&B Het huis van peter Mot 5 jaar B&B Het huis van peter Mot 5 jaar B&B Het huis van peter Mot

​Er zijn al vijf jaren overheen gegaan sinds onze start in juni 2010 en ter gelegenheid van de “De Dag van de Klant” en “De Nacht van de Gast” (ondersteund door Logeren in Vlaanderenvakantieland) is het nu tijd om dat te vieren en nodigen we iedereen van harte uit op :

- De tentoonstelling in en rond het huis van werken van drie Aarschotse beeldhouwers : - Maarten Ceulemans - Wilfried De Cock - Jan Rosseels.
Het werk van deze drie kunstenaars is totaal verschillend en authentiek net zoals onze gasten ook divers en authentiek zijn. Diversiteit is immers boeiend.
Alle dagen van 19 t.e.m. 27 september 2015, gratis toegankelijk telkens van 11.00u tot 17.00u.

- De Opendeurdagen op 25-26-27 september

- De “Mini-Walking-Brunch” op zaterdag 26 september op “De Dag van de Klant en de Nacht van de Gast” tussen 11.00u en 13.00u. (mits vooraf te bevestigen)

We doen dit om onze gasten te bedanken en om eenieder die belangstelling heeft de kans te geven om kennis te maken, te genieten van de prachtige tentoonstelling (ook in de tuin die nu op z’n mooist is) , om eens te neuzen in het gastenboek en zich ervan te vergewissen of het allemaal wel echt zo is.

Om onze gasten te bedanken doen we in het najaar tussen 15 oktober en 15 december een actie 2+1. Wie twee nachten boekt krijgt van ons de derde nacht cadeau.

Van harte welkom.
Linda en Ivo

Kunstroute 2014

KUNSTROUTE 2014 - In november 2014 was het “Huis van peter Mot” partner zijn in Kunstroute Hageland. Het huis werd dan “HET GLAZEN HUIS VAN PETER MOT” en werd opengesteld voor kunstenaars van buiten onze zone. Op die manier wensen wij bij te dragen tot het kunstgebeuren in het algemeen en in onze regio in het bijzonder.

Opnames van Familie (vtm)

Opnames van Familie (vtm) Opnames van Familie (vtm) Opnames van Familie (vtm) Opnames van Familie (vtm) Opnames van Familie (vtm)

In de loop van de maand november van vorig jaar hebben we voor de tweede keer de crew voor de opnames van FAMILIE (op VTM) op bezoek gekregen. Een eerste keer kwamen ze twee jaar geleden voor opnames in één van de kamers.

Nu werden er opnames gemaakt in de ontbijt en zitruimte van onze B&B voor de uitzendingen van 26 en 27 februari 2014.

Het was weer een indrukwekkend gebeuren en nagenoeg het hele “Huis van peter Mot” was in beslag genomen. Make up in de keuken, dressing in onze eigen living en catering in onze eetkamer, de monitor in de hal, enz.. Het was werkelijk full house.

Eerder op het jaar, in de zomer, werd er een reportage gemaakt door RING TV. over het Huis van peter Mot. Je kan het fimpje zien op de pagina “Het huis”. De mensen van RING TV hadden ons hier voor uitgekozen en daar zijn we natuurlijk wel wat trots op.